Οι υπηρεσίες μας

Ταχυδρομείο

Η WPS έχει μία μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των ταχυδρομικών υπηρεσιών από το 1994. Οι αξίες μας και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας είναι η εγγύηση για την άψογη εφαρμογή και ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε. Οι Ταχυδρομικές μας Υπηρεσίες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την εταιρική μας κουλτούρα και αξίες: Αξιοπιστία Ταχύτητα, Ποιότητα, Αφοσίωση και Δέσμευση στους πελάτες για το αποτέλεσμα. Λειτουργούμε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουμε όλες τις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ).

Υπηρεσίες Ταχυμεταφορών

Η WPS μέσω του συστήματος track and trace δημιουργεί για τις ταχυμεταφορές, υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας έξω από τα συνηθισμένα και απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατολόγιο. Έχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς δεμάτων και ειδικών συσκευασμένων αγαθών και φροντίζει να βρίσκονται στα χέρια των παραληπτών πάντα την ώρα που πρέπει. Το καινοτόμα συστήματα παρακολούθησης των δεμάτων αλλά και η online επικοινωνία με τους πελάτες των πελατών μας, μας καθιστούν μία από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στον χώρο τον ταχυμεταφορών. Η εταιρεία μας έχει ένα ευρύ στόλο που αποτελείται από αυτοκίνητα, φορτηγά μικρά και μεγάλα, φορτηγά ψυγεία και μηχανάκια όπου καθημερινά εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών της.

Επιστολικό Ταχυδρομείο

Παραδίδουμε προσωποποιημένη αλληλογραφία (επιστολές, λογαριασμούς, περιοδικά, καταλόγους κ.λπ.), σε πελάτες, προμηθευτές ή συνεργάτες της επιχείρησής σας. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους ταχυδρόμους που φροντίζουν καθημερινά για την άμεση και έγκυρη παράδοση κάθε είδους αλληλογραφίας. Η προσωποποιημένη αλληλογραφία δημιουργεί μια αμφίδρομη επικοινωνία και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη προσωπική σχέση μεταξύ πελάτη και εταιρείας.

Mailbox: Διανομή εντύπων σε γραμματοκιβώτιο

Η υπηρεσία Mail Box διανομής αφορά στην εναπόθεση των ανώνυμων εντύπων (προωθητικών κ.λπ.) της επιχείρησής στην είσοδο των κτιρίων ενδιαφέροντος (οικιών, επιχειρήσεων), τοποθετώντας τα έντυπα είτε στο ειδικό κουτί (mailbox), είτε στο βέλτιστο δυνατό σημείο επίδοσης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία υλοποιείται βάσει «σάρωσης» του ταχυδρομικού κώδικα της εκάστοτε περιοχής ενδιαφέροντος.

Door to Door: Διανομή εντύπων πόρτα - πόρτα

Η υπηρεσία διανομής ανώνυμων εντύπων «Πόρτα- Πόρτα» αποτελεί έναν ισχυρό τρόπο επικοινωνίας με το εν δυνάμει πελατολόγιο μιας επιχείρησης. Τα έντυπα τοποθετούνται στην πόρτα κάθε οικίας ή επιχείρησης ξεχωριστά (εντός πολυκατοικιών), ώστε η επικοινωνία να είναι πιο προσωποποιημένη και άμεση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία υλοποιείται βάσει «σάρωσης» του ταχυδρομικού κώδικα της εκάστοτε περιοχής ενδιαφέροντος.

Scroll to Top