Η εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο όμιλος WEST S.A. δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυδρομικών υπηρεσιών από το 1994. Τα χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο αυτό και οι πελάτες μας, πιστοποιούν την ποιότητα της δουλειάς μας. Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και εκπαιδευμένους ταχυδρόμους/διανεμητές, σκοπός μας η διασφάλιση των παραδόσεων και η ελαχιστοποίηση των επιστροφών.

Η WPS πιστεύει ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και γι’ αυτό εισαγάγαμε ένα νέο σχήμα πιστότητας χτισμένο στις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη ξεχωριστά έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του. Η WPS είναι σύμφωνη με όλες τις διατάξεις του νόμου με σκοπό τη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων – GDPR καθώς και με την πολιτική διασφάλισης απορρήτου ταχυδρομικών υπηρεσιών βάσει των προβλεπόμενων της Α.Δ.Α.Ε.

Διαρκής μας επιδίωξη είναι όλες μας οι ενέργειες να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα μέσω της ταχύτητας, αξιοπιστίας και ακεραιότητας.

Ταχύτητα - Αξιοπιστία - Ακεραιότητα

Διαρκής μας επιδίωξη είναι όλες μας οι ενέργειες να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα , αξιοπιστία και ακεραιότητα. Χτίζουμε εποικοδομητικές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας στηριζόμενοι στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Η αποστολή μας

Να ξεπερνάμε πάντα τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασιζόμενοι στην πρωτοπορία και τις προηγμένες τεχνολογικές υπηρεσίες.

Το όραμά μας

Να αποτελούμε συνεργάτη επιλογής στον χώρο των ταχυδρομικών υπηρεσιών, παρέχοντας γρήγορες και καινοτόμες υπηρεσίες συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κοινωνίας

Ο στόλος της εταιρίας μας περιλαμβάνει:

Φορτηγά

Mini Van

Αυτοκίνητα Ι.Χ.

Δίκυκλα Μικρού Κυβισμού

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα μέσω αποκλειστικών συνεργατών

Scroll to Top